1. Basis informatie 2. Contactinfo 3. Afronden

Snel prijzen nodig?

Met onze tijdsbesparende tool kunt u binnen 24 uur een offerte aanvragen en ontvangen.

Home Alle activiteiten CNC Programmeren

CNC Programmeren

NX CAM

Om concurrentieel te blijven, moeten onderdelenfabrikanten een reeks geavanceerde machines gebruiken om onderdelen te maken die klanten nodig hebben. Door processen efficiënt uit te voeren en te automatiseren met geavanceerde CNC-bewerkingsmachines en robots kunt u de productiviteit verhogen, de flexibiliteit vergroten en de kwaliteit van de onderdelen verbeteren.

Met NX CAM kunt u elke taak - van productiebewerking en matrijzenbouw tot 5-assig frezen en geautomatiseerde robotbewerkingen - met succes uitvoeren met behulp van één systeem. Daarnaast heeft elke NX CAM licentie sowieso ook basis CAD functionaliteit ten behoeve van de werkvoorbereiding.

VoluMill & VoluTurn

De unieke gepatenteerde technologie van VoluMill maakt programmeren eenvoudig door automatisch het materiaalverwijderingspercentage te regelen, ongeacht de geometrie of de complexiteit ervan. In VoluMill zijn de nieuwste strategieën voor ruwfrezen ingebouwd, die automatisch worden toegepast wanneer ze geschikt en voordelig zijn.

Dankzij de unieke Smartpath-engine van VoluMill hoeft u niet meer te gokken of ingewikkelde wiskundige berekeningen uit te voeren. Een combinatie van gecontroleerde materiaalafname en best-practices uit de industrie worden automatisch toegepast.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan contact op met ons of doe een aanvraag via onze quick quotation. Zo kunnen we samen met u op zoek gaan naar een oplossing of implementatie van uw engineering & manufacturing vraagstukken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×