1. Basis informatie 2. Contactinfo 3. Afronden

Snel prijzen nodig?

Met onze tijdsbesparende tool kunt u binnen 24 uur een offerte aanvragen en ontvangen.

Home Alle sectoren Transportmiddelen en landbouw

Transportmiddelen en landbouw

Tegemoet komen aan de vele uitdagingen in de landbouw- en transport sector vraagt een doordachte aanpak op lange termijn.

Grote assemblies

Als u aan een groot project met veel onderdelen hebt gewerkt, bent u wellicht jammergenoeg bekend met de vertragingen of zelfs crashes die hierbij kunnen optreden. Gelukkig biedt software van Siemens verschillende technieken die u kunt toepassen om de prestaties te verbeteren wanneer u met grote assemblies werkt. Meer en meer gaan bedrijven ook beter nadenken over de manier van ontwerpen en het beheer van uw data. Dit kan namelijk tot enorme prestatie en efficiëntie winsten leiden, indien op een goeie manier aangepakt.

Kabelboom ontwerp

Gegevens over de kabelboom, zoals draden, connectoren, aansluitklemmen, worden overgebracht en zijn met een eenvoudige klik toegankelijk in de 3D CAD-omgeving.
Medewerkers van de mechanische afdeling kunnen zich richten op hun ontwerp zonder zich zorgen te hoeven maken over het wijzigen van de bijbehorende kabelboominformatie. Informatie stroomt tussen de elektrische en mechanische wereld, waardoor een snelle en eenvoudige samenwerking mogelijk wordt.

Simulaties

Optimaliseer en valideer uw ontwerpen digitaal met de simulatiemogelijkheden van Siemens Software. Simuleer sterkteberekeningen (FEA), warmteoverdracht (CFD), elektromagnetisme, composites en zoveel meer.
Ook de nieuwe uitdagingen omtrent uitstoot en energiebronnen zorgen ervoor dat uw bedrijf mogelijks op een belangrijk kantelpunt staat. Samen met Siemens en hun expertise kunnen wij ervoor zorgen dat u de juiste trade-off's kan maken tijdens uw design & simulatie proces.

Ontdek het Simcenter Portfolio en zult versteld staan van de vele domeinen waarin we u kunnen helpen met onze state-of-the-art technologie.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan contact op met ons of doe een aanvraag via onze quick quotation. Zo kunnen we samen met u op zoek gaan naar een oplossing of implementatie van uw engineering & manufacturing vraagstukken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×