1. Basis informatie 2. Contactinfo 3. Afronden

Snel prijzen nodig?

Met onze tijdsbesparende tool kunt u binnen 24 uur een offerte aanvragen en ontvangen.

Home Customer Event 2024

Customer Event 2024

Datum:    Donderdag 7 maart
Tijd: 09h - 17h30 
Locatie: Bierkasteel Izegem (Brouwerij Vanhonsebrouck)
Prijs: Gratis
Topics: NX, Solid Edge, Simcenter 3D, Teamcenter, Xcelerator, ...

Beste klant, 

Op donderdag 7 maart verwelkomen we u graag in het Bierkasteel te Izegem voor de jaarlijkse ADOPT id klantendag. Dit jaar wordt een spetterende editie met een breed, interessant programma. Tal van gastsprekers en je krijgt de kans om zelf de nieuwste VR/AR mogelijkheden uit te testen.

Dit evenement is gericht op engineers, managers, manufacturing & IT/Teamcenter administrators. Zo krijgt u de kans om te netwerken met gelijkgestemden uit uw business en de laatste nieuwe trends te weten te komen.

Schrijf u nu in via het onderstaande formulier!

Meer details over het event volgen later via email. Dus vul zeker uw gegevens onderaan correct in.

Scroll door het programma:

 • What's New in Solid Edge 2024

  De release van Solid Edge 2024 stelt gebruikers in staat om intelligenter te ontwerpen in elk aspect van de productontwikkeling. Met een voortdurende focus op de gebruikerservaring en de prestaties van grote assemblages, introduceert Solid Edge 2024 functionaliteiten en verbeteringen om het ontwerp en de samenwerking te automatiseren en te versnellen.

 • What's New in Siemens NX 2306-2312

  We zetten de trend van het implementeren van baanbrekende functies voort om ervoor te zorgen dat uw workflows de concurrentie voor blijven. Onze oplossingen zijn nauw geïntegreerd met het Siemens Xcelerator portfolio, zodat u de meest uitgebreide digital twin kunt creëren.

 • Teamcenter Share

  Met een samenwerking in de cloud kunt u direct en veilig ideeën, data en feedback delen met collega's, partners en klanten. Werk samen vanuit uw huis, kantoor of onderweg met browsergebaseerde toegang op elk apparaat: je telefoon, tablet, Chromebook, Mac, pc en meer. Geen extra IT-infrastructuur nodig. Verbeteringen worden automatisch in het product geïntegreerd zonder dure, tijdrovende upgrades.

 • Solid Edge Design Configurator

  Solid Edge Design Configurator en Design Configurator Connect leveren real-time productconfiguratie rechtstreeks aan uw klanten. Met krachtige ontwerp- en regelgebaseerde automatiseringsmogelijkheden maakt Design Configurator een snelle aanpassing van producten mogelijk op basis van ontwerpparameters en -regels, waardoor uw productiviteit en ontwerpsnelheid worden verhoogd. De gebruiksvriendelijke, webgebaseerde Design Configurator Connect beheert de meest complexe prijs- en productconfiguraties, zodat u uw engineeringprocessen kunt verbinden met verkoop en ontwerpworkflows kunt stroomlijnen.

 • What's New in Siemens NX CAM

  We zijn verheugd om de nieuwste versie van NX voor productie aan te kondigen. Met de toevoeging van krachtige nieuwe mogelijkheden en verbeterde functionaliteiten aan uw oplossingen voor de productie van onderdelen, kunt u hogere productiviteitsniveaus bereiken met de NX software.

 • What's New in Simcenter 2312

  Ontdek de nieuwste verbeteringen en functies in de nieuwe versie van Simcenter rechtstreeks van Siemens.

 • Round Table Session Solid Edge

  Krijg de kans om met Siemens te praten over Solid Edge in het algemeen en over toekomstige releases. Vertel ons uw ideeën, behoeften en geef feedback.

 • Siemens NX Immersive - Virtual Reality Demo

  Krijg de kans om de nieuwe Siemens NX Immersive module uit te testen in virtual reality.

 • Teamcenter

  Plan, ontwikkel en lever innovatieve producten met Teamcenter-software. Ontdek waarom Teamcenter toonaangevend is op het gebied van Product Lifecycle Management (PLM). Teamcenter biedt één enkele bron van productinformatie voor alle belanghebbenden in uw bedrijf.

Inschrijvingen afgesloten

Volzet!
Aftermovie klantenevent 2023 in de Ghelamco Arena:

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×